Gør udlejningen let og opret en gratis lejekontrakt

En lejekontrakt er en del af processen ved udlejning, som kræver, at du sætter dig ind i en masse formaliteter og det, der står med småt. Som udlejer kan man nu oprette sin egen gratis lejekontrakt ved hjælp af et brugervenligt værktøj, som både gør det muligt at udfylde, opbevare og administrere lejekontrakter. Du slipper dermed for alle de kedelige og administrative arbejdsopgaver i din udlejning. Læs med nedenfor, og bliv klogere på hvorfor du allerede skal i gang i dag.  

Hvorfor du skal vælge en gratis lejekontrakt

En digital og gratis lejekontrakt giver dig den fordel, at du udover at spare både tid og penge, giver din lejer et mere professionelt billede af dig som udlejer. Det digitale format kan opstilles, således at den både opfylder et æstetisk og funktionelt behov hos modparten. Endvidere giver det også din lejer mere frihed til at skrive under på dokumentet og arkivere det, så det senere kan tilgås. BoligPortal har inkluderet alle lovbestemmelser og retskilder fra Lejeloven, som skal indgå i din gratis lejekontrakt, og dette bliver gjort helt automatisk. De samarbejder med Nemid, og derfor signerer du blot med dit login, og din gratis lejekontrakt kan sendes til lejeren. Det operative system sørger også for løbende, at sende påmindelser via SMS til din lejer. Derfor skal du ikke tænke på at hive fat i modparten, da BoligPortal vil informere om eventuelle ændringer inden for depositum og flytning. 

Oprethold den personlige sikkerhed 

Selvom der er tale om en gratis lejekontrakt, er både du og din lejers personlige sikkerhed beskyttet. Oftest kan en fysisk lejekontrakt have mangler, som kan resultere i, at lejeperioden bliver annulleret. Portalens datahåndteringsprocesser overholder alle regler inden for EU’s bestemmelser om GDPR, og derfor vil du aldrig føle dig usikker på, om din data opbevares korrekt. Derudover er forbindelsen mellem BoligPortal og din enhed stærkt krypteret. Det betyder, at uvedkommende hackere ikke har mulighed for at få fat på hverken dine og lejers personfølsomme oplysninger. 

Kort om BoligPortal 

BoligPortal er hele Danmarks lejeboligportal og udlejer både værelser, lejligheder, huse og rækkehuse. De dækker hele markedet for boligleje og er aktiv i alle byer i hele landet. På boligportal.dk, kan man annoncere sin bolig gratis og nemt sortere henvendelser fra interesserede lejere. Som udlejer har man også mulighed for at benytte sig af portalens gratis lejekontrakt, som er en digital løsning til den almindelige lejekontrakt. Udbyderen har 20 års erfaring, og derfor er fagligheden i top. De sidder hver dag klar på både mail, chat, Facebook og telefon, til at vejlede dig omkring udlejning og oprettelse af lejekontrakt.