Find job som sosu, sygeplejerske, sosu assistent eller ufaglært i jobportalen takfordig

I Aarhus Kommunes jobportal kan du få Job som Sosu, sosu assistent, job som sygeplejerske eller job som ufaglært indenfor det sundhedsfaglige. Bliv en fast del af et stærkt team på mere end 6000 medarbejdere fordelt i kommunen. 

Hvis du bliver ansat som sosu-hjælper kan du være med til at gøre en direkte forskel for mennesker der har behov for det. En daglig støtte og håndtering af udfordringer skal styrke vores sundhedssystem. Du er med til at skabe bedre betingelser for de ansatte i kommunen. 

En aktiv stilling hos sundhed og omsorg i Aarhus Kommune giver dig gode oplevelser med andre medarbejdere, hvor du kæmper for noget større end blot dig selv. Med en sosu stilling i kommunen bliver du tilbudt personlig udviklingsforløb og en tæt vejleder der skal hjælpe dig i gang inden for området. 

Motivation er vigtigt i arbejdet med mennesker 

Det er vigtigt at du som sosu-hjælper, sosu asisstent eller sygeplejerske har motivationen til at forbedre menneskers hverdag. Som sundhedsfaglig kommer du til at arbejde med nye forløb i kommunen. Motivation er vigtig for at du kan yde den rigtige arbejdsmængde i det daglige.

Hvis du ikke er motiveret for at udvikle borgerne i lokalområdet, så giver du ikke dem de bedste betingelser i hverdagen. Og i kommunen arbejder man i stærke teams for at hjælpe hinanden gennem gode og svære tider. Et job som sosu skal være en givende stilling, hvor du trives og dagligt kan udvikle dig til det bedre. Sosu’ er står dagligt overfor mange forskellige arbejdsopgaver der skal hjælpe andre mennesker der har brug for hjælpen. 

Et sosu job handler om at hjælpe mennesker, som har brug for at blive hjulpet. i et job som Sosu har du muligheden for at opbygge stærke relationer med dine kolleger og tætte bånd til patienter. Du har som sosu mulighed for en alsidig hverdag med et tæt forløb med borgerne i Aarhus Kommune. Der er fleksible muligheder for stillinger som sosu, sosu assistent og sygeplejerske. 

Ufaglærte stillinger i Aarhus Kommune inden for Sundhedsområdet 

Et job som ufaglært kan du finde gennem jobportalen takfordig, hvor der findes mulige og aktive jobstillinger, der tager højde for din nuværende situation. Er du interesseret i et arbejde indenfor Sundhed og Omsorg, så findes der måske en stilling lige for dig. Et perfekt udviklingsforløb skal udvikle dine kompetencer, så du kan arbejde dig op hvis ønsket.

Jobportalen med sosu job, sosu assistent job, sygeplejerske job

Du kan søge nuværende stillinger som eksempelvis sosu hjælper i Aarhus kommunes jobportal – søg sosu assistent job i Aarhus, søg ufaglært job i Aarhus. Søg job som sosu eller job som sygeplejerske. Uanset stillingen er der mange aktive stillinger i kommunen.