Få alt-i-en løsninger inden for nedrivning

Står du med en drøm om at købe en grund og lave eget hus? Og det eneste der står i vejen er, at det hus der allerede står på grunden skal rives ned først? Så har du brug for en alt-i-en løsning med nedrivning, miljøsanering og byggepladsdrift.

Det er der flere firmaer der kan klare, og så kan du være forvisset om, at alting bliver udført af professionelle, der har masser af erfaring med nedrivning og alt det der hører med. Læs mere her.

Nedrivningsfirmaerne kender rutinen

Den helt store fordel ved at engagere et nedrivningsfirma er, at de kender hele rutinen, skridt for skridt.

Prøver man selv at give sig i kast med et større nedrivningsprojekt, kan man hurtigt ende i en situation, hvor man har overset noget, eller der er noget man ikke har fået taget højde for, og derfor ender man med at skulle bruge ekstra tid eller ressourcer, eller endda begge dele, for at udrede problemet.

Dette vil ikke komme til at ske med et nedrivningsfirma på projektet. De har styr på nedrivning, sanering samt afskaffelse af alt det affald, der måtte hobe sig op undervejs i sådan et nedrivningsprojekt.

 

Husk at ansøge om byggetilladelse inden I begynder projektet

Det nok allervigtigste man skal huske, inden man overhovedet påbegynder et nedrivnings- og byggeprojekt, er at søge om en byggetilladelse ved kommunen. For uden en tilladelse, må man faktisk ikke begynde at bygge.

Glemmer man at ansøge, eller er man bare for langsom, så kan det gå ud over projektets tidshorisont. Det er nemlig ikke altid, at kommunen er så hurtig til at ekspedere en sag. Og det vil ikke være sjovt, hvis man er forhindret i at starte nedrivningen, fordi man ikke har fået sin byggetilladelse endnu.

Er man i tvivl om, hvad en ansøgning om byggetilladelse skal indeholde, kan det nogle gange være smart at tilknytte en byggesagkyndig til projektet. De har ofte styr på alle de krav om dokumentation der skal indgå i en ansøgning. Så er man bedre stillet fra start af, og kan formentlig slippe for komplikationer i forhold til byggetilladelsen.

 

Uanset hvad, så er det en rigtig god ide at have professionelle på opgiven når man skal nedrive og bygge nyt hus. Det kan betyde, at man sparer ressourcer i længden, fordi man undgår problemer og dermed ekstra udgifter til uforudsete komplikationer.